Tóth Andi ezzel a képével ledobta az atomot, és kétszer…

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2021.május.5 - 04:07

Vannak, akiknek ez csak egyszer sikerül, míg másoknak kétszer egymás után, mint például Tóth Andinak, a híres magyar énekesnőnek.

A nőkben számtalan olyan különleges energia lakozik, amik a férfiakban egyáltalán nincs meg, de ez visszafelé is igaz. Mégis talán a nők azok, akik titokzatosabbak és olyanok, mint egy ősi labirintus Egyiptomban.

Egyesek ezekkel a képességekkel és tulajdonságokkal nagyon is tisztában vannak, remekül használják fel. Mindig üdítő látni egy erőtől és magabiztosságtól duzzadó nőt, főleg a mai világunkban, amikor sok minden tárgyiasítva van.

Nincs is szebb dolog, amikor egy férfi szinte elveszíti az eszét egy nő láttán, és ez nemcsak a testiségről, a formákról szól. A kisugárzás legalább annyira fontos, mert az adja meg az összképnek a sava-borsát.

Fecsó nem fogta vissza magát: „Öt darab barátnőm volt egyszerre”

Tóth Andi egy igazi „fűszeres csomag”, csak úgy árad belőle az erotika, és a természetes szépségét is remekül adja át a róla készült képeken. Nyilván vannak, akiknek ez néhol sok, de összességében távol áll a közönségességtől.

Andi a legutóbbi képével nagyon magasra tette a lécet, rendkívül dögös benne, a magassarkúról már nem is beszéljünk. „Amúgy nincs ilyen hosszú lábam, csak jó a szög.” – jegyezte meg humorosan az énekesnő.