Dollár
381,98 Ft
Euró
392,04 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,605 $

Tóth Andi ezzel a képével ledobta az atomot, és kétszer…

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Takács Petra

2021. május 5. - 04:07

Vannak, akiknek ez csak egyszer sikerül, míg másoknak kétszer egymás után, mint például Tóth Andinak, a híres magyar énekesnőnek.

A nőkben számtalan olyan különleges energia lakozik, amik a férfiakban egyáltalán nincs meg, de ez visszafelé is igaz. Mégis talán a nők azok, akik titokzatosabbak és olyanok, mint egy ősi labirintus Egyiptomban.

Soron kívül A Jobbikból kilépett Jakabhoz máris 10 ezren csatlakoztak

Egyesek ezekkel a képességekkel és tulajdonságokkal nagyon is tisztában vannak, remekül használják fel. Mindig üdítő látni egy erőtől és magabiztosságtól duzzadó nőt, főleg a mai világunkban, amikor sok minden tárgyiasítva van.

Nincs is szebb dolog, amikor egy férfi szinte elveszíti az eszét egy nő láttán, és ez nemcsak a testiségről, a formákról szól. A kisugárzás legalább annyira fontos, mert az adja meg az összképnek a sava-borsát.

Fecsó nem fogta vissza magát: „Öt darab barátnőm volt egyszerre”

Tóth Andi egy igazi „fűszeres csomag”, csak úgy árad belőle az erotika, és a természetes szépségét is remekül adja át a róla készült képeken. Nyilván vannak, akiknek ez néhol sok, de összességében távol áll a közönségességtől.

Andi a legutóbbi képével nagyon magasra tette a lécet, rendkívül dögös benne, a magassarkúról már nem is beszéljünk. „Amúgy nincs ilyen hosszú lábam, csak jó a szög.” – jegyezte meg humorosan az énekesnő.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.