Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Tóth Andi egy nagyon látványos 80-as évekbeli sminkkel köszönt be

Tóth Andinak a régmúlt is jól áll, és megint sikerült lenyűgöznie a követőit, akik közül sokan rajonganak érte.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi már javában készülhet az X-Faktor új évadára, aminek mentora lesz. Ezzel egy régi vágya teljesülhet, ugyanis ugyan volt zsűritag a Sztárban Sztárban, többek között Marics Peti mellett, ott igazi profikat értékelt. Ezúttal feltörekvő tehetségeket, többségében amatőröket fog „pontozni”.

Később pedig igazi mentorként lesz jelen a saját versenyzőivel, ami mindig izgalmas. Majkának is ez lesz az első X-Faktora mentorként, akárcsak Valkusz Milánnak, míg Gáspár Laci igazi veteránként ül majd a társai között. Számos évadot tudhat már maga mögött, ami mindig tud újat mutatni. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ugyanez igaz Tóth Andira is, akiben megvan az igazi női erő, és szinte mindenben tehetsége, ami be belekezd. Így van ez a modellszakmával is, ráadásul egy ideje saját divatmárkája is vezet, amivel ugyancsak megvalósította az egyik régi álmát. És még mindig csak a 20-as évei közepén jár, rengeteg projektben vehet részt a jövőben.

Azzal, hogy ilyen megosztó a személyisége, bármit is posztol, általában nagy sajtóvisszhangot kelt. Benne van a váratlan, az izgalom, sokan pedig szimplán csak irigyek rá, amit időközben megtanult kezelni. Ez megint olyasvalami, amivel megkönnyíti a saját életét, már ritkán látni tőle „kiakadós” videókat.

Ettől függetlenül szívesen formál véleményt, akár társadalmi kérdésekben. Most pedig egy nagyon látványos sminkkel jelentkezett be, amivel a 80-as éveket idézi, amiről a videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.