Totem: kegyetlen döntés, mindenki sírt (videó)

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 18:03

Ez olyasvalami, amire senki nem számíthatott, hatalmas fordulat a játékban, ami hamarosan véget ér, és kiderül, ki lesz a nyertes.

A Totem az elejétől kezdve fenntartotta az emberek érdeklődését, nem véletlenül, mivel mindig volt egy „súlyos” pillanat. Néha több is, és nemcsak a veszekedésekre gondolunk, hanem a teljesítményekre, vagy az emberi felismerésekre is.

Szívbemarkoló pillanatokon vagyunk túl, de ezek a hetek mind semmik ahhoz képest, ami most következik. A TOP-3 mezőnye összeállt, a Farkasok és a Szarvasok oldaláról is, ami azt jelenti, hogy két játékos újra búcsúzni fog.

A versenyzők nem nyugodhattak meg, mert tudták, hogy lehetnek még fordulatok, de erre senki sem számíthatott. A szabályok szerint valakinek fel kell áldoznia magát, vagyis a versenyét, hogy ketten továbbmenjenek.

Mintha csak a valóságban lennénk, és egy hős feláldozza magát, hogy a két társa folytatni tudja az útját. Az eddigi legkegyetlenebb döntést kell meghozniuk, és ilyesmit még mi sem láttunk, rendkívül izgalmas.

Maga a sokk, Exatlon-Livi fürdőruhás képe szimplán mega-szexi

Dóri, Viktor és Bálint ugyancsak szembesült azzal a ténnyel, hogy vagy mindhárman kiesnek, vagy valaki valóban feláldozza magát, hogy a másik kettő „élhessen”. Együtt sírtak egymás vállain, mert ezt már ők sem bírták idegekkel.

A Szarvasoknál is drámai volt a helyzet, a két Oczella-lány sem akart hinni a füleinek, míg Leo megpróbált higgadt és fair maradni. Nem helyezte előtérbe magát, mert úgy érezte, az a helyes, ha húznak, és a szerencse dönti el.