Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Ennél vonzóbb szelfi most nincs, igazi topnő

Török Livi megint magasra tette a lécet, és egy nagyon vonzó szelfivel köszönt be, ami sokak tetszését nyerte el.

...svg content...Fotó: Instagram/Fotó: Lívia Török
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Török Livit sokan ismerik az országban, köszönhetően az Exatlon Hungarynek, amiben ugyan évekkel korábban szerepelt, még mindig nagyon népszerű. Egy ideje szünetre ment a formátum, de reméljük, az a közeljövőben visszatér, mert sokan szerették, és egy új műsorvezetővel teljesen más lendületet lehetne adni a játéknak.

Éveken át Palik László vezette a műsort, akinek a személye sok nézőt vonzott, nem beszélve a versenyzőkről, akik számára megtiszteltetés volt, hogy a versenyüket kommentálta. Nem tudni, hogy a TV2 tervezi-e a formátum visszahozását, vagy esetlegesen valami mást csinálni, ami hasonló. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Lenne rá kereslet, mert jelenleg egy ilyen műsor sem fut idehaza, hiszen a Sztárbox más, hiába az is sport. A Survivor sem tér vissza idén, ahogyan a Ninja Warrior sem, de a 2025-ös év sok meglepetést okozhat. Bízzunk benne, hogy lesznek ilyen műsorok is, mert ha igen, rögtön jelentkezni fogunk.

Rendkívül hatékony és látványos lézeres kezelések (x)

Török Liv is imádta a dominikai kalandot, aki azóta csak még jobban néz ki. Lenyűgöző formában van, szép, csinos nő, aki folytatja a bokszedzéseket, sokaknak ad ezzel erőt az életében. A legújabb szelfije pedig szimplán tarol, bennünket megint meggyőzött, érdemes őt követni a közösségi médiában.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.