Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,66 Ft
Font
470,67 Ft
Bitcoin
64,498 $

Hihetetlenül vonzó Török Livi, edzőruhában különösen

Edzőruhában is megmutatta aktuális formáját az Exatlon Hungary sztárja, aki egy rendkívül vonzó és csinos nő.

...svg content...Fotó Instagram/Lívia Török
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Török Livi élete nagyban megváltozott azzal, hogy elhagyta Budapestet, egyszerűen a jobb lehetőségek reményében tette ezt meg. Illetve mindig is szerette a vidéket, a csendet, és ha pezsgésre vágyik, akkor csak autóba pattan a főváros miatt.

Sok barátja van Budapesten is, és rengeteg követője, rajongója él ott, de továbbra sincs meg benne az az érzés, hogy újra a fővárosban éljen. Sokkal inkább vonzódik a jelenlegi környezethez, amiről őszintén beszélt az egyik posztjában. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

„Mostmár több, mint két éve élek Dunaföldváron. Sok budapesti barátom kérdezi, hogy “nem unalmas itt élni?” A válaszom pedig mindig az, hogy velem ezalatt a két év alatt annyi minden történt, hogy nem volt időm unatkozni.” – írta az egyik új posztjában a mindig nagyon csinos és stílusos Livi.

„Egy olyan közösség része lettem, akik kedvesek, befogadóak és segítőkészek, tisztelnek és szeretnek, megbecsülik a munkám. Köszönünk egymásnak az utcán, a boltban, a rendezvényeken együtt mulatunk, és annak ellenére, hogy nem “ide valósi” vagyok, mégis kicsit már helyinek érzem magam. Hálás vagyok ezért.”

Ami pedig az aktuális formáját illeti, több mint lenyűgöző, egy igazi nő, aki formás, stílusos és pontosan tudja magáról, hogy mennyire dögös. Egy extrán vonzó, önbizalommal teli nő, aki akkor is stílusos, amikor épp edzőruhát visel. A nyár számára is mindig különleges és aktív, ez most sincs másképp.

Orbán Viktor szerint egyre inkább a migránsok országa lesz Németország

A magyar miniszterelnök erősen tart attól, hogy Németország nem az ott született németek kezébe kerül, hanem az a migránsoké lesz.

Videón, ahogyan Mbappé felveszi a törött orrára a maszkot

Mbappé láthatóan jó hangulatban, semmi akadálya nem lehet annak, hogy a súlyos sérülése ellenére visszatérjen a pályára az Európa-bajnokságon.