Török Livi keblei olyan szexin feszülnek ezen a bikinis fotón, mint semmi más a Földön

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Takács Petra

2022. május 12. - 16:27

Török Livi hivatalosan is nekivágott a 2022-es nyári szezonnak, ráadásul nem is akármilyen testtel, mint azt a legújabb fotón is látni.

Ezen a héten különösen jó idő fogadott bennünket, és nagyon elégedettek lehetünk, mert egyre többször nyaldosunk bele a 30°C-os maximum hőmérsékletbe. Most, hogy a vírushelyzet minden eddiginél ideálisabb, van minek örülnünk, különösen, ha a sztárokra pillantunk.

Több sztár repülőre szállt a hazai nyár előtt, és azok, akik igazán jól időzítettek, már meleg időben térhettek haza. Curtis például Dominikán töltötte az elmúlt heteket, napokat, addig Majka Las Vegasban élte át a forróságot, amit nem lehetett nem élvezni.

Az Ázsia Expressz új évada szintén elkezdődött, legalábbis a forgatások, teljesen új helyszíneken. Sok sztár mondott igent a felkérésre, szóval bőven lesz mit néznünk a jövőben, bár addig sem fogunk unatkozni.

Hajdú Péter Mel Gibsonnal találkozott (fotóval)

Erről többek között Török Livi is gondoskodik, aki az Exatlon Hungary egyik legnagyobb sztárjaként robbantja be a közösségi médiát a fotóival. Szép lassan elfogynak a szavak a formájára, a követők is sűrűn veszik a levegőt, nem győzik dicsérni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.