Hajdú Péter Mel Gibsonnal találkozott (fotóval)

Fotó: Mel Gibson amerikai színész-rendező fotózáson vesz részt a Hacksaw Ridge című filmjének ausztráliai premierjén 2016. október 16-án. (MTI/EPA/AAP/Paul Miller)
not image

Hujber Dávid

2022. május 12. - 12:12

Mel Gibson érdekes arcot vág a fotón, Hajdú Péter pedig nagyon örül, hogy minden idők egyik legnagyobb színészével találkozhatott.

Mel Gibson azon kevesek egyike, aki már volt kitaszított is Hollywoodban, mégis vissza tudott kapaszkodni. Kevesen kapnak erre lehetőséget, és tegyük hozzá, Gibson élt ezzel az eséllyel, aminek csak örülni tudunk.

Minden idők egyik legnagyobb sztárja, megszámolhatatlan nagy film van mögötte, igazi klasszikusok. Nemcsak színészként az egyik legjobb, hanem rendezőként is, és ezt már számtalanszor bizonyította.

Nála a család mindenek felett áll, és ez nem is lehet kérdés, hiszen kilenc gyermeke van. Ebben is mondhatni rekorder a világsztárok közül, és már 1976 óta élvezhetjük a karakterét, ami reményeink szerint még sokáig megmarad.

Rengeteg pénzzel a kezében vette videóra magát Kulcsár Edina szerelme

Már nem fiatal, de azt mondhatnánk, hogy túlságosan öreg lenne. Idén januárban töltötte be a 66. életévét, jól tartja magát, és Magyarországon is nagyon sokan rajonganak érte. Pár héttel ezelőtt például Óbudán járt a III. kerületben, és azok, akik épp akkor étkeztek vagy arra jártak, nagyon szerencsésnek mondhatják magukat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.