Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Mióta itt jártál:

Fenomenálisan néz ki Török Livi az edzőruhájában

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livi formája mögött nagyon kemény időszakok vannak, de semmit sem bánt meg, mert ez is kellett ahhoz, hogy ott tartson, ahol jelenleg.

Török Livi formáját sokan dicsérik, ami nem véletlen, hiszen az Exatlon Hungary sztárja még mindig sportos életmódot folytat, még ha már nem is aktív bokszoló. A róla készült felvételek igencsak árulkodóak, nagyon beszédesek.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Livi imádja a sportot, és a bokszot, ami hozott számára jó és rossz pillanatokat is. Sokan kérdezték tőle, miért akarja „szétveretni” az arcát, és eleinte ő maga sem tudta, mi a konkrét célja ezzel az egésszel.

„Mikor elkezdtem bokszolni, senki nem értette igazán, miért is döntöttem így, miért akarok versenyezni, miért akarom “szétveretni” az arcom. Én magam sem tudtam mi a konkrét célom vele, csak imádtam csinálni, ez adta meg azt az erőt és szabadságot, amire mindig is vágytam, a legjobb akartam lenni és nem féltem a fájdalomtól.” – árulta el a posztjában Livi.

„Szenvedtem már eleget előtte, és nagyobbat senki nem tud ütni, mint az élet. Ez a döntésem életem legjobb döntése volt. Sok fájdalmat hozott magával, mint fizikálisan, mint lelkileg. Felkelni a borzalmas izomlázzal és újra elindulni edzésre, meccsek után úgy feküdni az ágyban mint akin átment egy úthenger…”

„Vagy lelkileg túl tenni magam egy-egy vereségen, feláldozni a szórakozást és a barátokkal töltött időt azért, hogy jól teljesítsek… De megérte. Most ez az életem, elégedett és boldog vagyok minden percben, mikor dolgozni jövök a saját ökölvívó termembe.”

„Azt gondolom, ennek az egésznek az a tanulsága, hogy bármilyen nehéz vagy őrült döntést is kell meghozni, nem szabad félni tőle, mert ha ez az, amit tiszta szívedből szeretnél, akkor bármilyen nehéz út is vár rád, végül minden befektetett energia megtérül.”