Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

A rendkívül vonzó Török Livi nagyon nagy lelki mélységeket élt meg

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livi csak ritkán beszél arról, hogy milyen, amikor neki rossz, nem akar negatív energiákat sugározni, ugyanakkor senki ne gondolja, hogy mindig tökéletes az élete, mert pozitív bejegyzéseket tesz közzé.

Török Livi egy nagyon érdekes, különleges és színes egyéniség, személyiség, akit sokan az Exatlon Hungary-ből ismerhetnek. Évek teltek el a dominikai kaland óta, ám a fiatal bokszedző bája mit sem változott, sokan rajonganak érte.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Elképesztő bikiniformát hozott össze a 2023-as nyári szezonra, és sorra kapja a bókokat. Rendkívül csinos, dögös, csak dicsérni tudjuk, viszont Livi egy igazán nehéz időszakot élt meg mostanában.

„Ez a nyaralás nagyon elgondolkodtatott. Kijöttünk, elkezdtem posztolni, hogy minden milyen szép és jó, közben pedig életem során talán most élem lelkileg a legnagyobb mélységeket.” – írta a posztjában Livi.

„Az egész elmúlt időszak, konkrétan az idei év életem legnehezebb időszaka volt. Nem mutatom, mert engem arra neveltek, hogy keménynek kell lenni. Nem szabad sírni. Nem szabad panaszkodni. Másnak úgyis rosszabb.”

„Mindig is kemény voltam magammal, amiről úgy gondolom, előre vitt, de elgondolkodtam azon, hogy elég képmutató tőlem, hogy mindig csak a jó dolgokat osztom meg veletek, és mikor baj van hallgatok. Fontos, hogy tudjátok, senki élete nem tökéletes. Az enyém meg aztán főleg nem. Elhibázott döntések sorozata, csomó balszerencse és baleset… Ez az idei évem. De mindezek ellenére keresem a boldogságot, és néha, ha figyelek a megérzéseimre rám is talál.”