Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Török Livi zöld edzőszettje is álomszerűen áll rajta

Az Exatlon Hungary sztárja, korábbi versenyzője kifogástalan formának örvend, és most igyekszik minél több pozitív energiát maga köré gyűjteni.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Török Livi formája eddig is nagyon látványos volt, abszolúte hűséges a sporthoz, önmagához, illetve az egészséges életmódhoz. Meghatározó számára a mozgás, amiben igazi örömét leli, és közben egyre magasabb szinteket ér el, akár mentálisan, fizikálisan, vagy épp lelkileg, ami legalább annyira fontos.

Livi egy nagyszerű egyéniség, sok tanulsággal maga mögött, aki egyúttal rendkívül intelligens is. Pontosan tudja, hogyan kezeljen bizonyos helyzeteket, és soha nem bízza el magát, pedig igazi topnő, akiről nagyon sok férfi álmodozhat. Más kérdés, hogy kevés olyan férfi lehet, akik valódi értéket képviselhetnének egy ilyen igényes nő számára. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

„A minap a kedvenc ékszerüzletemben vásároltam, és az eladó felhívta a figyelmem arra, hogy hamarosan kezdődik a kínai új év, a Fa Sárkány éve, mely a bátorságot, következetességet, jóságot és a kitartást szimbolizálja.” – mesélte a posztjában Livi, aki hisz egyes ékszerek erejében, azok mondanivalójában.

Livi mindent meg is tesz azért, hogy bevonzza a pozitív energiákat, így a szerencsét is. „Az idei év szerencsehozó színe a zöld, pontosabban a smaragdzöld lesz, és ha magunkon viseljük ezt a szint, akkor fokozhatjuk az energiákat, így vettem a nyakláncomra egy kis zöld követ, mert nem akarok még egy olyan évet mint a tavalyi, és szükség lesz a szerencsére.”

Olyannyira komolyan gondolja, hogy már elkezdte gyűjteni a ruhatárában a zöld színű ruhákat. „Ezért a ruhatáramba is elkezdtem gyűjteni a zöld ruhákat, az egyik legújabb kedvencem ez a @beastpink.official overall, amit ma fel is avattam, imádom! Szóval viseljetek minél többször zöldet, és reméljük, igaz a babona.”

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.