Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Elkelt Kroos mezszáma a Real Madridnál, Mbappé is számot kapott

Immáron hivatalos, hogy ki kapta meg Kroos mezszámát, aki önként távozott a Real Madridtól a szezon végén.

...svg content...Fotó: EPA/ISABEL INFANTES
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig kérlelték Kroost, hogy maradjon még legalább egy évet, de ő a csúcson akarta befejezni, ami összességében sikerült is, mivel megnyerték a LaLigát és a Bajnokok Ligáját. Igaz, az Európa-bajnokságon már nem ez volt a helyzet, még csak az elődöntőbe sem jutott be Németország.

Kroos emiatt szomorúan távozott, de kitart amellett, hogy számára véget ért a futball, legalább futballistaként. Még játszott volna pár esztendőt, akár a szaúdi ligában is, akkora pénzért, amennyit összesen még nem látott. Többek között erre is nemet mondott, és inkább a visszavonulás mellett döntött. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A Real Madrid közben bejelentette, hogy Kroos mezszámát Valverde kapja. Ez volt a német középpályás kívánsága, amit teljesítettek neki, így aktív marad a 8-as szám. Mbappé pedig a 9-es mezszámban fog játszani Benzema után, és ha Modric távozik, valószínűleg átvált a 10-esre. A francia klasszist jövő héten mutatják be a Bernabeuban.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.