Tom Holland elárulta, melyik a kedvenc Pókember-filmje – erre nem számítottunk

TÉMÁK:
#pókember
Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Pókembert alakító színész most elárulta, melyik a kedvenc Pókember-filmje, ám a válasz sokakat meglephet.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor kapunk legközelebb élőszereplős folytatást a Pókember-filmekhez, hiszen az írósztrájk miatt számos produkció esetében leállt a forgatás, ám a Pókembert alakító Tom Holland legfrissebb interjújában érdekes információt osztott meg: elárulta, melyik a kedvenc Pókember-filmje, amiben egyébként ő nem is szerepelt.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

A Variety-nek adott interjújában a színész megosztotta, kedvenc Pókember-filmje valójában a 2018-as animációs film, a Pókember: Irány a Pókverzum!

Azt is megosztotta, hogy a folytatást egyelőre nem volt ideje megnézni, így nem elképzelhetetlen, hogy az lesz a potenciális első helyezett.

„Szerintem az első Spider-Verse-film a legjobb Pókember-film, ami valaha készült. Annyira büszke vagyok mindenkire, aki részt vett benne. Amy Pascal olyan, mintha az anyukám lenne. Úgy volt, hogy vele megyek (a Pókember: A pókverzumon át premierjére), mint a kísérője, de nem tudtam elmenni, mert itt dolgozom. De hihetetlenül büszke vagyok rájuk, izgatottan várom a másodikat. Biztos vagyok benne, hogy minden várakozásnak megfelel majd, és alig várom, hogy láthassam.”

Tom Holland azután került be az MCU-ba Pókemberként, hogy a Marvel stúdióval folytatott tárgyalások nyomán a Sony végül engedélyezte, hogy a világhírű hálószövő csatlakozzon Amerika Kapitány, Fekete Özvegy és Fekete Párduc karakterekhez a vásznon a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháborúban.