Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Az MCU ötödik fázisában ez a karakter váltja Peter Parkert

Nem biztos, hogy mindenki örülni fog a karakternek, de már biztossá vált, hogy ő váltja Peter Parkert az MCU ötödik fázisában.

...svg content...Fotó: Unsplash/FORMAT arw
Kult
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha Pókember jelenleg egy aktív szuperhős a Marvel Moziverzumban, az ötödik fázisra már meg is van az utódja, hiszen Tom Holland hálószövője egy érettebb hőssé fejlődött a filmek alatt. Ahogy pedig az MCU egyre bővül, egyre több, különböző képességekkel rendelkező karaktert mutat be.

Noha minden hősnek megvan a saját háttértörténete, némelyikük sok hasonlóságot mutat a korábban bemutatott karakterekkel, és végül a helyükre kerülnek, mivel egyes hősök története más utakon jár: ez korábban már megtörtént Vasemberrel, akinek utódja Riri Williams lett, a következő pedig Pókember lesz a sorban. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Pókember az Amerika Kapitány: Polgárháborúban debütált, amikor Tony Stark beszervezte az ő oldalára, azóta pedig a barátságos Pókember részt vett a moziverzum eddigi legnagyobb csatáiban, többek között a Végjátékban, illetve a gigantikus multiverzumos konfliktusban, melyet ő és Doctor Strange robbantottak ki a Pókember: Nincs hazaútban.

A Nincs hazaút eseményei után azonban Pókember egy másfajta szuperhősként folytatja, az 5. fázisban pedig már meg is van az utódja, aki nem más mint Kamala Khan, vagyis Ms. Marvel. Kamala Khan jelenleg az MCU egyik legfiatalabb szuperhőse, aki a Ms. Marvel című Disney-sorozatban debütált.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.