Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Zavarba ejtően szexin táncolt Tolvai Reni a Magnum eseményén

Újabb hivatalos eseményre volt hivatalos Tolvai Reni, aki egy vadító piros színű szettben táncolt, miközben a háttérben szólt a zene a Magnum eseményén.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tolvai Renit nem véletlenül tartják az egyik legvonzóbb hazai hírességnek, és ez már évek óta így van. Azzal, hogy teljesen átalakította az étrendjét, és beköltözött a konditerembe, saját magára mondott igent, és annyit tett önmagáért, hogy azzal mások előtt is példát mutathat.

Egy végtelenül vonzó nő, aki tesz is érte, hogy az legyen, többek között a vadító ruháival, a sminkjével, és így tovább. Rengeteg bókot kap, pasik ezrei szeretnének vele randizni, és noha nem szerepel televíziós műsorokban, népszerű maradt a közösségi médiában. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Többen abban bíztak, hogy szerepet kap a Megasztár új évadában, de nem így lett, viszont a színpadon még ott lehet. Mivel egy korábbi győztesről van szó, furcsa lenne, ha nem jelenne meg valamilyen formában a tehetségkutatóban.

Reni sok meghívást kap, legutóbb a Magnum eseményén tűnt fel, ahol remekül érezte magát a barátnői társaságában. Még egy táncot is lejtett a kamerák előtt, és azt kell mondjuk, rendkívül szexin mozog, és a piros szín is tökéletesen áll rajta. A róla készült videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.