Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Alulnézetből nézhetjük meg Tolvai Reni csábos mosolyát

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ebből a nézetből talán még nem is láthattuk Tolvai Renit, aki láthatóan nagyon jól érzi magát 2023 hajnalán.

Mindig kell találnunk okot arra, hogy pozitívak legyünk, a legnehezebb időkben is. Sokak számára az új esztendő egyúttal egy új kezdetet is jelent, ami megadja a kezdőlökést ahhoz, hogy változtassunk az életünkön.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

A változtatás már egy fontos lépést jelenthet a helyes irányba, amiért hálával tartozunk önmagunknak. Igenis legyünk hálásak azért, ha saját magunk által vagyunk képesek fejlődni és nyitni az új dolgok felé.

A bezárkózás semmi jót nem szül, igenis nyissunk az emberek, a lehetőségek és minden más felé, amiktől többé válunk. 2023 hajnalán sokan rákapcsolnak, de a többségük később visszavesz, és megfeledkezik a valódi célról.

A pozitív szemlélet sokat segíthet, akárcsak az, hogy ilyen embereket követünk az Instagramon, mint Tolvai Reni. A híres énekesnőt nagyon sokszor láthatjuk mosolyogni a fotóit, és ez már önmagában pozitív töltetet ad a tartalmainak.

Renit ezúttal alulnézetből csodálhatják meg a követők, a csábos mosolyát borozás közben. Jó hangulatban vágott neki az új esztendőnek, minden oka megvan arra, hogy ezt ebben a mederben folytassa tovább.

Még több bulvár: Sáfrány Emese szerint a fájdalom csak fel akar szabadítani