Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Sáfrány Emese szerint a fájdalom csak fel akar szabadítani

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sáfrány Emese azt gondolja, az emberek sok esetben félreértik a fájdalmat, amiről azt gondoljuk, hogy büntetni jön, ám valójában fel akar szabadítani bennünket.

Sokfajta fájdalom létezik, és a lelki az egyik legrosszabb, mely nagyon erős hatással tud lenni az emberre, mind mentálisan, mind lelkileg és fizikai szinten is. Minél többet tapasztalunk, annál inkább megtanuljuk ezeket a helyzeteket kezelni.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Ez a tudatos fejlődéssel tovább fejleszthető, és általa sok extra fájdalomtól kíméljük meg magunkat. Sáfrány Emesének is át kellett esnie pár ilyen időszakon, de már tudja, hogy a fájdalom valójában fel akar bennünket szabadítani.

„A fájdalom az élet velejárója, viszont folyamatosan félreértjük. Azt hisszük, büntetni jön, pedig valójában épp ellenkezőleg: fel akar szabadítani. A fájdalom egy jel. Egy tanár.” – írta a mélyebb hangvételű posztjában Emese.

„A fájdalom akkor érkezik, amikor meg kell tanulnunk valamilyen leckét. Ez egy figyelmeztetés, egy jel, egy kommunikációs eszköz, hogy meg kell változtatnunk az utunk irányát.” – folytatta a sorait Emese, amikkel abszolúte egyet lehet érteni.

„A fájdalom csak akkor marad az életünk része, ha nem tudjuk, hogyan engedjük el. Amikor cipeljük magunkkal tapasztalásról tapasztalásra. Én az előző évben rengeteg dolgot tanultam meg, sok mindent tudtam elengedni, és más szemmel tekinteni rájuk.”

Emese összességében hálásan tekint vissza az előző évre. „Összességében hálásan tekintek vissza a 2022 -re, bár nem tagadom nagyon örülök, hogy vége. Pozitívan és új lendülettel indulok neki az Újévnek.”

Még több bulvár: Páratlan élményben volt része Vasvári Vivinek a világ másik felén