Clouds
21 Budapest
Dollár
368,54 Ft
Euró
395,20 Ft
Font
452,51 Ft
Bitcoin
28,106 $

Tolvai Reni mellerős szettjétől dobsz egy hátast (fotók)

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reninek különösen jól állnak ezek a szettek, ami érthető, hiszen dekoltázsban is nagyon erős az énekesnő.

Tolvai Renire nem lehet azt mondani, hogy ne lenne aktív a közösségi médiában, mert valójában nnagyon is az. Ritka, amikor napi szinten nem posztol valamit magáról, így folyamatosan fent tudja tartani az érdeklődést maga körül.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Ráadásul az évek alatt átalakult, sokat változott a megjelenése, és még vonzóbbá vált, mint azelőtt. A kemény kritikák is eltűntek, és sokkal többen irigykednek rá, nemigazán találják rajta a fogást.

A híres énekesnő csak az Instagramon már több mint 6 340 bejegyzésnél jár, és legalább ugyanennyi sztorit osztott meg, ha nem többet. Ezzel az egyik legaktívabbnak mondhatja magát a hírességek között.

Sorra jelennek meg róla a szexi fotók, és az sem ritka, amikor épp konditeremben erősít. Pár nappal ezelőtt például éjfélkor köszönt be a teremből, folytatván az edzéseit, amiknek láthatói hatásai vannak.

Reni akkor is nagyon vonzó, ha épp egy visszafogottabb szettet visel. Most azonban újra egy igazán kihívó összeállításban láthatjuk viszont, ami rendkívül látványos, és kiemeli a mély dekoltázsát.