Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Tolvai Reni kebleit csak a takaró takarja Marilyn Monroe-ként (fotók)

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Hujber Dávid

2022. október 29. - 18:06

Tökéletes fotók születtek Tolvai Reniről, aki ezúttal Marilyn Monroe-nak öltözött, és kísértetien nagy a hasonlóság.

Marilyn Monroe a valaha volt egyik legnagyobb sztár, aki tragikus hirtelenséggel és fiatalon ment el. A mai napig vitatják halálának körülményeit, sok a kérdőjel, de az biztos, hogy ideje korán búcsúztak el tőle.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Már soha nem tudjuk meg, milyen sikereket érhetett volna még el, ám a mai napig beszélnek róla. Imádják a legendáját, és nem véletlenül tartották a világ egyik legszebb nőjének, aki mai szemmel is az, nemhogy akkoriban.

Különlegesek azok az energiák, melyek körbevették, és abban is biztosak lehetünk, ha más korszakban nő fel, például mostanság, akkor az Instagramon az egyik legnagyobb követőtábor lenne az övé.

Különlegesebb és színesebb volt az a világ, amiben felnőtt. Imádta az életet, a pezsgést, és a férfiak csak úgy özönlöttek utána. Tolvai Reni számára is különleges Marilyn Monroe, legutóbb épp az ő karakterének bőrébe bújt.

Kísértetiesen hasonlít rá, tökéletes fotók születtek, és láthatjuk, hogy csak a takaró takarja Reni dús kebleit. Egy újabb sorozat, amire nagyon büszke lehet a híres énekesnő, és a dicséretek sem maradhattak el.

Párharc: hihetetlen, amit Gáspár Evelin csinált (videó)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.