Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,051 $

Tolvai Reni Britney Spearsként is vadító

not image

A T-800-as

2021. január 24. - 04:47

Az egyik kedvenc női hangunk nemcsak hangi formában képes átalakulni, hanem külsőben is, mert nagyon is hozta a karaktert.

A kicsivel idősebb generáció pontosan tudja, hogy kik ezek a sztárok, akik anno hatalmas tömegeket voltak képesek megmozgatni és legendás korszak fűződik a nevükhöz. Tegyük hozzá, messze nem érdemeletlenül, és ők valóban letettek valamit az asztalra.

Soron kívül USA: minden eszközt be kell vetni Észak-Korea fegyverprogramjainak korlátozására

Vannak, akik azóta is rendkívül népszerűek, míg mások egyértelműen túl vannak a csúcson. Britney a pop fénykorának egyik legendája, akiről egykor minden tininek volt egy képe a falon.

Erről talán Tolvai Reni is tudna beszélni, aki pontosan emlékeztet azokra az időkre. Furcsa lehet számára, hogy azóta ő is sztár lett és kevesen vannak, akik nem ismerők őt. Szintén elég sokat tett le az asztalra, hogy ez így legyen.

Justin Bieber felesége bikiniben is őrjítő

Reni a hangi adottságaival még az amerikai világsztárt is képes utánozni, és a legutóbbi képéről pontosan ő ugrott be. Ez a copf nagyot ment akkoriban és azt kell mondjuk, hogy Renin még mindig nagyon jól áll. A sminkje pedig ismét tökéletes, minden apró kis kontúr a helyén van, mint az általánosságban tőle el is várható. 

“Februar 14-én megjelenik az új dalom és videoklipem @skinnymusicaval. Ezt a dalt még augusztusban írtam, átfutottam Hollóhoz @feher.hollo, aki meghangszerelte giga menőre és éreztem, hogy kell még valami. Ráírtam instán a columbiai énekesre, Skinny Manre, egy percig sem remélve, hogy válaszolni fog. Válaszolt, tetszett neki a demóm és megcsináltuk. Feb 14 jövünk AY AY AY!!!!”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.