Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

Tolvai Reni már csiszolgatja a bikiniformáját, nem gyenge (videó)

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Hujber Dávid

2022. január 19. - 04:41

Tolvai Reni is nagyon erős alapokkal vág neki a 2022-es nyári szezon felkészülésének, addig még van pár hónapja, hogy tökéletes legyen.

Tolvai Reni az évek alatt számos kritikát kapott az alakjára, durva jelzőkkel is illették a közösségi médiában, majd fordult a kocka. Miután Reni lefogyott és olyan formát hozott össze, mint azelőtt soha, hirtelen a bántások is tovaszálltak a ködben.

Soron kívül Navracsics reagált az EU-s pénzek érkezésére: 2023-ban megkaphatjuk a 100 százalékot

Reni elindult egy olyan úton, amin mindig is szeretett volna, és még a kisugárzása is más lett. Valahogy sokkal határozottabbá vált, és közben szexibb, vonzóbb, mint az élete során bármikor is volt.

Ez komoly dicséret, hiszen már a nagy fogyása előtt is nagyon vonzón mutatott, de változtatni akart, és tett érte. Sokat tett érte, sok idejébe és energiájába került, a végeredmény azonban önmagáért beszél.

Újra mosolyog Horváth Gréta

Káprázatosan néz ki, a követők is csak szuperlatívuszokban beszélnek róla, nemigazán lehet belekötni a formájába. Ez egyúttal motiváló is, sokan kaphatnak kedved ahhoz, hogy lemenjenek a terembe, és kihozzák magukból a maximumot.

Lapozó: 1 2