Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Újra mosolyog Horváth Gréta

Egy apró lépés a helyes irányba, még akkor is, ha ez egy kifejezetten nehéz időszak számára, amit nehéz elfogadnia.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sok ezer nő és férfi állt Horváth Gréta mögé, akit eddig is sokan kedveltek, de a jelenlegi helyzetben még inkább, és szüksége is van a támogatásra. Noha egy nagyon-nagyon erős nőről és karakterről beszélünk, a mostani helyzet őt is térdre kényszerítette lelkileg.

Mindenki ismeri már a történetet, annak alapverzióját, miközben egyre több minden kerül a felszínre. Gréta közben szakemberhez fordul, és természetesen igyekszik haladni az életével, előre és nem hátra. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Ez a legfontosabb ebben a helyzetben, már csak a kisfia miatt is, akinek szintén nem lehet könnyű. Gréta úgy döntött, hogy tart egy igazi csajos napot odahaza, ami csak róla szól, senki és semmi másról.

„A házat rendbe tettem, most jövök én! Ma tartottam egy igazi női napot itthon, amíg a kisfiam iskolában van. Itt vagyok CSAJOK!” – írta a posztjában Gréti, és még mosolygott is egy kicsit.

Lapozó: 1 2

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.