Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tobey Maguire nagyon pozitívan nyilatkozott a Pókemberként való visszatéréséről

Fotó: MTI/EPA/Caroline Brehman
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kétségkívül rengetegen látnák szívesen újra Tobey Maguire-t Pókember szerepében, a színész pedig most kijelentette: ha újra felkérnék a szerepre, nem sokat gondolkodna.

Ahogy arról korábban is írtunk, rajongók milliói törnének ki üdvrivalgásban, ha Tobey Maguire visszatérne Pókemberként. A Pókember: Nincs hazaútban pedig meg is történt a csoda, amiről nem gondoltuk volna, hogy az alkotók tényleg meglépik: összeverbuválták ugyanis az összes Pókembert, így Tobey Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland Pókembere együttes erővel vette fel a harcot az ellenfelekkel.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

A film meglepetése óta pedig rengetegen találgatják, hogy a páros vajon újra visszatérhet-e az MCU valamelyik multiverzumos filmjében, például az MCU 6. fázisának részeként várhatóan 2025-ben érkező Bosszúállók: Titkos háborúban; Maguire pedig az eddigi legerősebb célzást tette arra vonatkozóan, hogy több mint boldog lenne, ha visszatérhetnek Peter Parker szerepében.

Tobey Maguire volt az első színész, aki megformálta Pókembert a filmvásznon, még 2002-ben, Sam Raimi Marvel-filmtrilógiájának részeként. A rajongók pedig már az utolsó, 2007-es Raimi-féle Pókember óta várják, hogy újra Maguire-t láthassák az ikonikus, barátságos hálószövő szerepében.

A hamarosan megjelenő Spider-Man: No Way Home: The Official Movie Special című könyv egyik részletében Maguire a franchise-ba való újabb lehetséges visszatérésről nyilatkozott:

“Imádom ezeket a filmeket, és imádom az összes különböző sorozatot. Ha ezek a srácok felhívnának, és azt kérdeznék: ‘Eljönnél ma este, hogy együtt lógjunk és hülyéskedjünk?’ vagy ‘Eljönnél, hogy megcsináld ezt a filmet, vagy felolvasnál egy jelenetet, vagy megcsinálnál egy Pókemberes dolgot?’, akkor az egy ‘igen! lenne!’. Mert miért ne akarnék részt venni benne?”