Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Több mint 1,5 kg kábítószert találtak egy pécsi fiatalnál

Különböző szerekről van szó: növényi származék, por, kristályos, paszta állagú drogokról.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfői közleménye szerint a Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2024. április 17-én délután egy 22 és egy 35 éves pécsi férfit fogtak el Pécsett, a Siklósi úton, majd mindkettőjüket előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A tájékoztatás szerint a 22 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt két hónapban drogot árult Pécsett, és azt maga is fogyasztotta, ezt pedig a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt is igazolta. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A fiatal lakásán is kutatást tartottak, melynek alkalmával összesen bruttó 1555 gramm különböző – növényi származék, por, kristályos, paszta – állagú, droggyanús anyagot találtak és foglaltak le a nyomozók:

A dílert őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem miatt nyomoznak ellene a Pécsi Rendőrkapitányságon, és kezdeményezték a letartóztatását.

A 35 éves vásárlónak nem csupán a ruhájában találtak kábítószergyanús anyagot, de az elvégzett teszt a szervezetében is kimutatta a drogot. Szabadlábon hagyása mellett kábítószer birtoklása miatt indult ellene eljárás.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.