Tíz fantasztikus játékkal bővül az Xbox Game Pass könyvtára

Microsoft
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 5. - 18:24

A Microsoft augusztusban igazán kitett magáért, a redmondi techóriás gaming részlege ugyanis tíz game-et adott hozzá az egyébként is impozáns kínálatához.

Havi 4 ezer forintért cserébe minden idők legjobb játékait kaphatjuk meg az Xbox előfizetői szolgáltatása révén, a több száz alkotást bármikor végigvihetjük anélkül, hogy tízezreket költenénk egy-egy cím megvételére.

A játszható game-ek listáját folyamatosan frissíti a Microsoft, ez augusztusban sem lesz másként, e hét csütörtöktől kezdődően ugyanis összesen tíz csúcsszuper AAA és indie cím válik elérhetővé Game Passen.

A Dead Cells DLC-je, a Curse of the Dead Gods PC-re, Cloudra és konzolra érkezik, míg a Dodgeball Academia, a Katamari Damacy Reroll és a Lumines Remastered szintén az összes platformon elérhető lesz, továbbá a Skate, a Skate 3 és a Starmancer is bekerül a kínálatba Game Preview formában.

Augusztus 12-én az Art of Rally érkezik PC-re, Cloudra és konzolra, augusztus 13-án pedig a sokak által kedvelt, többszöri alkalommal díjazott Hades válik letölthetővé Xbox Game Passen.

Ha mindez nem lett volna elég, akkor megkapjuk még PC-re a Microsoft Solitaire Collectiont is, ami a klasszikus kártyajátékok kedvelői számára jó hír lehet, bár azok is kipróbálhatják, akik még egyszer sem keverték meg virtuálisan a paklit.