Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,32 Ft
Euró
391,89 Ft
Font
466,65 Ft
Bitcoin
58,212 $

Tilla az RTL-hez került Pápai Jocinak: „Te se gondold, hogy nem leszünk még együtt egy műsorban”

Tilla úgy érzi, lesznek még ugyanazon műsorban Pápai Jocival, de ez aligha a közeljövőben lesz, mivel már a rivális csatorna családtagja az énekes.

...svg content...Fotó: Instagram/Till Attila
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka pályafutása egyik legnagyobb bejelentésén van túl, miután kiderült, hogy aláírt a TV2-höz. A többség meglepődött ezen, még akkor is, ha az elmúlt években időről időre voltak olyan pletykák, hogy a rapper visszatérhet az anyacsatornájához. Ez most megtörtént, melynek kapcsán Curtis is reagált, aki szintén az RTL tagja.

Érdekes lesz a folytatás, mindkét csatorna részéről, mert a TV2 célzott arra, hogy új neveket dobhat akcióba. Az pedig igencsak nyilvánvalónak tűnik, hogy Pápai Joci átszerződésével egy rendkívül erős trió állhatna össze az X-Faktor új évadában, kiegészülve Curtisszel és Majkával. Tilla pedig sorra köszön el a barátaitól, most Jocihoz volt kénytelen érzelmes szavakat fogalmazni. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

„Jocika, drágám! A te homlokodra is csók! Mennyit nevettünk, te vagy az egyik legkedvesebb (velem legalábbis) , legcukibb, legviccesebb csávó, akivel valaha találkoztam! Te se gondold, hogy nem leszünk még együtt egy műsorban!!!” – írta a posztjában Tilla, aki már most várja, mikor dolgozhatnak újra együtt.

Arra Tilla sem számított, hogy az év vége a búcsúzkodásról fog szólni, de nincs mit tenni,. El kell fogadni a jelenlegi helyzetet, ami később újra változhat. „Minden jót neked, ölellek, nem örülök, hogy így alakult, de ha neked most jó, akkor mégis nagyon örülök!!!! Pusz. (A búcsúzkodások év végéje lett, nem gondoltam volna…” A válasz sem váratott sokáig magára Joci részéről. „Szeretlek Tillusom nagyon! Hiányozni fogsz te is…de én is bízom abban hogy az élet meg összehoz bennünket!”

Istenes Bence is megjelent a poszt alatt, aki nagyon régóta tagja az RTL-nek, és igazán nincs jele annak, hogy ez változna a közeljövőben, bár erre már nem mernénk tippelni, látván a fordulatokat. „Integettem neked ma az RTL büfében, csak pont beszálltatok a liftbe a Kolosival, és nem lattal szerintem. Csupán Boldog Karácsonyt szerettem volna kívánni!”

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.