Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Tilla megmutatta, mi történik a kulisszák mögött a Sztárban Sztár után

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tilla ezúttal azt mutatta meg, milyen események zajlanak a Sztárban Sztárban az élő adást követően, miközben legutóbb ketten búcsúztak a mezőnytől.

Érdekes és fordulatos eseményeken vagyunk túl, ugyanis ezúttal nem egy, hanem rögtön két sztár távozott, akik már nem folytathatják tovább a versenyt. Kamarás Iván búcsúzott először az este folyamán, amire nem sokan számítottak, mert az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta Karel Gottként.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Volt már példa hasonlóra, amikor egy olyan versenyző kapta a legkevesebb voksot, aki kicsit sem érdemelte ezt meg. Nincs mit tenni, ilyen a versenyzés, el kell fogadni, és ezzel mindenki tisztában van.

Felgyorsultak az események a két kiesővel, amik alatt Tóth Andi még egy titkot is elárult magáról. Valamiért a sors rendre megvicceli a versenyzőket, akik komoly átalakulásokon esnek át, amiért nagy dicséret illeti a szakembereket.

Ezzel azonban nem ér véget a profik munkája, kezdve a maszkmesterekkel, a fodrászokkal és a sminkesekkel. Ugyanis a versenyzők nem maradhatnak az új formájukban, és ez nyilván időt vesz igénybe.

Erről készített egy kulissza mögötti videót Tilla, aki mindig igyekszik valami újat mutatni. Sőt, már azt is tudhatjuk, ezen a hétvégén először lesz arra példa, hogy a versenyzők párbajozni fognak egymással.