Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

The Voice: Curtis elsírta magát, amikor megkeresték a készítők

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Curtis számára megható volt a felkérés az RTL részéről, hogy a The Voice egyik főszereplője legyen, amire azonnal igent mondott.

Korábban már voltak olyan hírek, hogy Curtis lett a The Voice egyik sztárja a nagy négyesben, amit ma meg is erősített az RTL. A rapper az interjúja első felében azt mondta, a The Voice a legkomolyabb tehetségkutató a világon, amit szerinte az is bizonyít, hogy igazi világsztárok adták a nevüket a műsorhoz, kezdve Tom Jones legendás énekessel. „Világsztár mindenki.”

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Ha a külföldi sztárok közül választhatna, kivel dolgoznak együtt szívesen, Pharrell-t, mondaná, aki közel álla szívéhez. „Őt mondanám.” Hatalmas megtiszteltetés számára, hogy a magyarországi verzió egyik főszereplője lehet, és úgy érzi, jó visszaigazolása annak, hogy az elmúlt években számos slágert írt.

Nem tagadja, amikor megkeresték a műsor készítői, sírva fakadt. „Ennek az az oka, hogy ez az egy dolog volt az, ami még hiányzott az én bakancslistámról.” Ami a pályafutását illeti, már mindent elért, amit szeretett volna, de ez eddig nem adatott meg számára.

Curtis azonnal igent mondott

„Azonnal igent mondtam természetesen.” Olyan férfinak tartja magát, akinek az a jó, ha mindig le van kötve a figyelme. Annyira boldog vagyok.” Hálás az életéért, mert elindult a saját zenekara, amivel sok bulit fognak csinálni, közben ott a kisfia, akivel imád időt tölteni, most pedig jött a The Voice. „Cseresznye a habon.”

A kisfia imádja látni a tévében az édesapját, és biztos benne, hogy beviszi majd magával a stúdióba. „Biztos, hogy nézni fogja apát, büszke rám.” Elsősorban azokat az előadókat fogja keresni, akik szeretnek saját dalokat írni. Ez közel áll hozzá, mert dalszerzőként is sikeres, és számos más előadónak írt dalokat, legyen az pop, rap, vagy bármi. „Tudom, hogyan épül fel egy igazán jó produkció.”

Kiemelte, mindig is hiteles volt, elismerte a hibáit, és soha nem akarta átverni a nézőket. „Magamat adom, és ez működik.” Nemcsak énekeset vagy rappereket keresnek, hanem karaktereket, akik felérhetnek a csúcsra, a legmagasabb szintre. „Mindig a megérzésemre hagyatkozok.” Ami pedig a dalírást illeti, soha nem akart slágereket írni, hanem csak egy érzés alapján alkotott, és ez szintén működött.

Nagyon elégedett a többi sztárral maga mellett, szerinte igazi top-kategóriás szakmabeliek, akikkel remek csapatot alkothat. Manuelt is nagyon kedveli, úgy tekint rá, mintha a kisöccse lenne, akivel jókat szórakozhat. „Lehet heccelni, és veszi is a lapot. Tökéletes lett ez a négyes”