Sajtóinformáció: Curtis zsűritag lesz a The Voice-ban

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évada után Curtis ismét az RTL képernyőjére kerül, ezúttal zsűritagként.

Curtis élete és karrierje sínen van, nagyon boldog, miközben saját együttest alapított, amivel élőben fog koncertezni. Emellett már megvásárolta az első házát, ami ugyancsak fontos mérföldkő az életében.

Korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában is szerepelt, amit sikerült megnyernie. Nem kis pénzt vihetett haza ezzel Kolumbiából, és most úgy tűnik, újabb remek kihívás vár rá.

A sikeres rapper és dalszövegíró korábban tett említést arról, szívesen lenne zsűritag egy műsorban. Ez is megadatik számára, mert a Blikk úgy tudja, a X-Faktort váltó The Voice zsűritagja lesz.

Sőt, összeállt az egész csapat, amiben két népszerű rapper, külföldön élő magyar énekesnő, és korábbi voice-os versenyző is megtalálható. A Blikk igyekezett utánajárni a neveknek, de az RTL egyelőre érthető okokból titkolja, kik lesznek a zsűritagok.

„Kérdéseinkre a kommunikációs és sajtóosztály annyit válaszolt, hogy a megfelelő időben tájékoztatják majd a nyilvánosságot” – írta a Blikk a cikkében, melyben megemlítik, úgy tudják, hogy Király Viktor szintén zsűritag lesz, aki tavaly az Ázsia Expresszben versenyzett Király Linda oldalán. A női vonalat pedig Hien képviselheti, aki 2008-ban a Megasztárban szerepelt, de lassan 10 éve az USA-ban él.