Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Tetemes összeget keresett a Ferencváros a BL-ben, a kiesése ellenére is: mennyi az annyi?

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A Ferencváros hiába végzett a csoportja negyedik helyén, és szerzett csak 1 pontot, nem lehet igazán csalódott, pénzügyi szempontból sem.

A Ferencváros hiába végzett a csoportja negyedik helyén, és szerzett csak 1 pontot, nem lehet igazán csalódott, pénzügyi szempontból sem.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Az FTC sokkal jobban helyt tudott állni, mint azt sokan gondolták, független attól, hogy nem volt reális esélyük a továbbjutásra. Az Európa Ligára azonban igen, de a Kijev legyőzte a magyar bajnokot kedd este, így ők örülhettek.

Gyakorlatilag ezzel a papírforma érvényesült, ugyanakkor a teljes képet tekintve semmi esetre sem szégyenkezhet a Ferencváros. A Juventus elleni mérkőzés Olaszországban különösen emlékezetes volt, alig pár percen múlott a pontszerzés.

Sőt, a Kijev elleni hazai mérkőzés is emlékezetes volt, mert a padlóról állt fel a csapat, és nagyon kevés kellett ahhoz, hogy nyerjenek. Talán most minden más lenne, de ezt már nem tudjuk meg. A rajongóknak valószínűleg nem kell ismét több mint 20 évet várnia arra, hogy a csoportkörben lássa a Ferencvárost, mert elég erősek ehhez.

A Magyar Nemzet közben arról ír, hogy a csoportkörbe való jutásért már 5.3 milliárd forintot kapott a Ferencváros. Az UEFA azonban ezen felül is fizet, így például a Dinamo ellen elért döntetlen 900 000 eurót ért.

Rasszista kijelentés gyanúja miatt félbeszakították a PSG BL-meccsét

Ehhez jönnek még hozzá többek között a televíziós jogokból befolyt összegek. Az azonban fájó lehet, hogy a koronavírus miatt jelentős jegybevételtől esett el a csapat. Erre a 6 milliárd forintos bevételre azonban nehezen lehetne panaszkodni, szép kis summa, mely megmutatja, hogy a BL milyen jól fizet.