Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Terrorelhárítási Központ: a TEK a magyar emberek biztonságát garantálja

A TEK fontos közleményt adott ki.

...svg content...Fotó: MTI/Lakatos Péter
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az OS beszámolója szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) egy friss közleményében jelentette be, Magyarország területén a 3-as terrorfokozat van érvényben, a magyar emberek biztonságát közvetlenül fenyegető terrorcselekmény elkövetésére vonatkozó információ nincs a hatóságok birtokában.

Hangsúlyozták, a rendőrség a külképviseletek védelmét megerősítette, fokozottabban ellenőrzik a közintézmények biztonságát, valamint a határátlépéseket, megjegyezve, hogy a rendvédelmi, valamint a partnerszolgálati együttműködésben az információk cseréje folyamatos, az adatokat a Terrorelhárítási Központ (TEK) folyamatosan összegzi, elemzi és értékeli.

A TEK végezetül hangsúlyozta, a magyar emberek biztonságát minden rendelkezésre álló eszközzel garantálja és felkészült arra, hogy bármely, a lakosság biztonságát veszélyeztető információ felmerülése esetén haladéktalanul megtegye a szükséges intézkedéseket.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.