Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Mióta itt jártál:

További Hírek

A Facebook bejelentette, hogy sikerült teljesítenie a 2020 év végéig kitűzött célját, és mostantól a zéró kibocsátás elérésére koncentrálnak.

Az Egyesült Államok megkezdi a megújuló erőforrás-fejlesztéseket, szélfarmok telepítését tervezik a keleti partvidékre.

A dombokon és partokon sorakozó óriási szélerőművek helyettesítésére is elkészült egy új találmány, a lapát nélküli szélturbina ugyanis még elődeinél is környezetbarátabb – állítják feltalálói.

Sikerült megszereznie a dán kormánynak a széleskörű politikai támogatást Dánia történetének egyik legnagyobb beruházására, az úgynevezett „megújuló energia-szigetre”, mellyel 2050-re elérhetik a klímafüggetlenségi céljaikat.

A napenergia Marvel-képregényekbe illő felhasználása úgy tűnik, hogy a közeljövőben sci-fiből valósággá válhat, hála az amerikai légierő legújabb terveinek.

Elfogadták egy új törvénymódosítást, melynek alapján leghamarabb 2023-ra teljes mértékben megújuló energiára épülő áramellátási rendszert építhetnek ki Franciaország tengeren túli, nagyfokú autonómiával rendelkező megyéjében, Reúnionban.

Lehetséges, hogy a következő időszakban egy sokkal hatékonyabb újrahasznosítási rendszer valósul meg az országban, ami egy nagyobb problémára biztosan megoldást jelenthetne.

A vadonatúj technológiának köszönhetően az energiatárolás, illetve a szintetikus üzemanyagok, valamint a zöld kémiai anyagok előállítása egyaránt sokkal hatékonyabbá válhat.

Egy hatalmas projekt van készülőben, ami a világ legnagyobb szolárfarmja lesz, mely olyan országok számára biztosíthat energiát, mint például Szingapúr.

Igen érdekes számok láttak napvilágot az újrahasznosításokról, azoknak a mértékéről. Ezzel Magyarország egy újabb jelentős lépést tett meg előre.