Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

További Hírek

Veszélyes kísérletek finanszírozásáról dönthetett az Egyesült Államok ünnepelt járványszakértője, Dr. Anthony Fauci, amely potenciálisan a koronavírus-járványt szakította a nyakunkba.

A koronavírust 2020 márciusában nyilvánították világjárvánnyá, de már legalább négy hónappal korábban is volt egy dermesztő nyom, hogy a halálos vírus terjed.

A SARS-CoV-2 kapcsán még mindig a legfontosabb, ám mai napig tisztázatlan kérdés, hogy ki lehet az úgynevezett zéró páciens, aki először fertőződött meg a denevérekben kialakult kórokozóval.

A Vuhani Virológia Intézet (VVI) vezetője, Sí Zsengli legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, folyamatosan mutálódni fog a koronavírus, ezért együtt kell élni a kórokozóval, mintsem megpróbálni eltüntetni a Föld színéről.

Még mindig csak találgatjuk, hogy valóban egy vuhani laboratóriumból származhat-e a pandémiáért felelős kórokozó, vagy esetleg pusztán véletlen folytán mutálódott a természetben.

Egy, a republikánus szenátorok által készített jelentés szerint minden jel arra, hogy valóban laborszökevény a SARS-CoV-2 vírus és nem sok esély van rá, hogy a vuhani húspiacon tört ki a járvány.

Vuhanban semmit sem bíznak a véletlenre, a mai nappal elrendelték a teljes lakosság tesztelését.

Kína nem mutat hajlandóságot a koronavírus eredetének feltárására vonatkozó széleskörű vizsgálatokban való részvételre, de úgy tűnik, erre nincs is szükség.

Egy 2017-es cikk szerint már akkor megvolt "minden összetevője" egy újabb SARS-alapú járványnak a Vuhani Virológiai Intézetben.

Minden állítást tagad az a vuhani tudós, aki a koronavírus laboratóriumi eredetére vonatkozó elmélet központjában találta magát.