Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

További Hírek

Ez egy újabb lépés a magyar emberek egészségének és a környezet védelmének érdekében.

A munka és a családi élet közötti összhang növelése miatt módosítanák a gyermekesek szabadságolására vonatkozó törvényt.

Úgy tűnik, a kormány egy új ponttal egészítené ki a kormány a szakképzési és a köznevelési törvényt.

A cél az lenne, hogy az éjszakai, sokszor halálos kimenetelű diszkóbalesetek száma radikálisan csökkenjen, ám nem mindenki ért egyet a törvénytervezettel.

Az ugandai elnökre nemzetközi nyomást gyakoroltak az ügyben, ám ő ennek ellenére is aláírta a világ egyik legkeményebb LMBTQ-ellenes törvényét.

Az Egyesült Királyságban javaslatot tettek a "fokozatos vezetői engedély" rendszer bevezetésére, melynek értelmében a 25 év alatti friss jogsisok mellett nem lehetnének tinédzser utasok.

A montanai törvényhozók pénteken elfogadták azt a törvényjavaslatot, melynek értelmében megtiltják a mobilalkalmazások áruházainak, hogy a TikTokot letöltésre kínálják a montanai felhasználóknak.

Ez alapján az 50 ezres Egerben a jelenleg minimálisan előírt kettőről egyre csökkenhet a működő posták száma, míg Budapesten alig 55 posta maradhat.

Legutóbb több filmet is levetítettek Oroszországban a tulajdonosok engedélye nélkül, mint például a Batmant, a Fekete Párduc 2-t és az Avatar: A víz útját is.

Egy Semjén Zsolt által benyújtott törvénymódosítási javaslat alapján módosulhat a szülői szabadságra kijelölt napok és az apanapok száma.