Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

Összeütközött két utasszállító repülőgép a kifutópályán Tokióban

A nem mindennapi incidens szombaton történt a tokiói repülőtér kifutópályáján, ami után vizsgálatot rendeltek el a hatóságok.

További Hírek

A támadó miatt legalább 15 ember sérült meg, állapotukról egyelőre nincs pontos információ, ahogyan az indíték sem ismert.

Kiderült, hogy pontosan mi lehetett a motivációja annak a japán férfinak, aki tombolásba kezdett egy tokiói vonaton és tíz embert késelt meg.

Miután a magyar női vízilabda-válogatott elvesztette az olimpiai elődöntőt, a következő és egyben utolsó körben a bronzmeccsen kellett medencébe ugraniuk.

A női kajaknégyes döntője ezúttal is magyar sikert hozott, a lányok egyszerűen verhetetlenek, és ezt ismét bizonyították, ezúttal Tokióban.

A magyar egység végül az ötödik helyen fejezte be a döntőt 500 méteren, mindent megtettek, amit csak tudtak.

Súlyos késes támadás történt az Olimpiának is helyszínt adó Tokióban, ahol egy férfi legalább 10 embert késelt meg egy vonaton, két embernek súlyos sérülést okozva.

A magyar női vízi-labda válogatott Spanyolországgal döntött meg a tokiói olimpia elődöntőjében.

Semmi okunk nem lehet a panaszra, egy újabb igen intenzív napban van részünk, miközben a magyarok sorra szerzik az érméket és az erős pontszerző helyeket. Ebből Nádas és Kopasz is kivette a részét K-2 1000 méteren.

Tótka Sándor fantasztikus rajtot vett kajak egyes 200 méteren, ami végül aranyérmet ért a döntőben, hatalmas teljesítményt nyújtott.

A magyar válogatottnak egy régi ellenféllel kellett megküzdenie az elődöntős szereplésért, amiben a horvátok próbálták akadályt jelenteni.