Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

További Hírek

A halászat során 40 százalék a járulékos fogás aránya, a zöld LED-fény alkalmazása azonban egyes fajok esetén 95 százalékkal csökkentette a véletlenül fogságba esett példányok számát.

Számtalan korszerű fogászati beavatkozás elérhető már a rendelőkben, egyik sem képes azonban a sérült vagy hiányzó fogzománc helyreállítására.

Az eszköz több mint ötmillió ember számára jelenthet reményt, akik látásukat időkori makuladegeneráció miatt vesztették el.

A hajhullás és kopaszodás férfiak és nők millióinak életét keseríti meg, beleértve az önbizalom és önbecsülés elvesztését, egy nap azonban úgy tűnik, búcsút inthetünk ennek a problémának.

Mi sem lehetne kellemesebb egy kiadós trónolás közepette, mintsem annak tudatában kiengedni magunkból a fáradt olajat, hogy a környezet védelme érdekében cselekszünk.

Olyan fejlesztéseket mutatott be a Pentagon, amelyek akár egy sci-fi moziban is szerepelhetnének.

Elon Musk találmányait világszerte hatalmas rajongás övezi, legújabb videója pedig egy futurisztikus világba repít minket, ahol mindannyian az elménkkel irányíthatjuk majd használati tárgyainkat – épp úgy, ahogy Elon Musk majma teszi az alábbi videón.

A KFC egy újabb rendhagyó találmánnyal jelentkezett, mely tulajdonképpen egy játékkonzol, azonban különlegessége, hogy egy beépített melegentartó berendezéssel látták el, így ha megéheznénk játék közben, csak ki kell venni a csirkét a konzolból és már falatozhatunk is.

A két ifjú amerikai gyermek, Ayaan és Mickey Naqvi egy kellemetlen élmény miatt kezdtek el azon gondolkodni, hogyan lehetne megoldani a karácsonyi díszek biztonságos elhelyezését a karácsonyfán.

A KC Struktur csapata már egy éve fejleszti és teszteli a vírusszűrő maszkokat, mivel úgy látták, a piacon nincs más gyártó aki a legkisebb baktériumokat is szűrő védőeszközt kínálna