Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

További Hírek

A Google Europe mai napon bejelentette, hogy blokkolja a Szputnyik és az RT orosz állami médiához kapcsolódó YouTube-csatornákat.

Parag Agrawal régi bejegyzései elég sok kritikát váltottak ki. 

Megfélemlítésnek nevezte a Twitter a közösségi oldal irodáiban tett rendőrségi látogatásokat a cég első, az ügyben közzétett nyilatkozataiban.

Fahmi Reza a királynő Instagram-fiókjának hozzászólását kigúnyolta a Spotify-on - letartóztatták, mert megsértette az uralkodót.

Március első napján lépett életbe a törvény, mely alapján bűncselekménynek számít kínában a hősök és mártírok rágalmazása, és ennek értelmében a katonai áldozatok számának megkérdőjelezése. Akit ezen kapnak, börtönbüntetést kaphat.

A népszerű lengyel író, Jakub Zulczyk három évig tartó börtönbüntetésre számíthat azért, amiért Andrzej Duda államfőt ostobának nevezte egyik novemberi Facebook-bejegyzésében.

Egy, a királyság gúnyolásáért és terroristacsoportok éltetéséért börtönbüntetésre ítélt spanyol rapper elbarikádozta magát egy spanyol egyetemen több szimpatizánssal hétfőn.

Különböző rezsimek a polgári engedetlenségre hivatkozva gyakorta korlátozzák az internetes hozzáférést, mivel az információáramlás korlátozásával próbálják megtartani hatalmukat.