Dollár
392,73 Ft
Euró
399,09 Ft
Font
473,33 Ft
Bitcoin
23,951 $

A veszélyhelyzet megszüntetésével változtatnak a pedagógussztrájk szabályozásán is

A polgári engedetlenség gyakorlata igen komoly veszélybe került, mivel az Országgyűlés szerint a munkavállaló jogszerűen csak a sztrájkjogát gyakorolhatja, így ha valaki ezzel ellentétesen cselekszik, annak jogkövetkezményei vannak.

Eltörölné a „Die Mannschaft” kifejezést a német liga új elnöke

Komoly változások jöhetnek a német labdarúgásban.

A Delta Air Lines a levegőben fordította vissza járatát a "kivitelezhetetlen" kínai járványügyi szabályok miatt

A légitársaság közölte, hogy egy Seattle-ből induló és Sanghajba tartó járatát a levegőben fordította vissza, mivel a kínai hatóságok "kivitelezhetetlen" szabályokat hoztak a repülőtér tisztítására vonatkozóan.

Fény derült a Barca vezetőinek utazási szabályzatára

Egyszerre csak öt vezető, köztük az elnök utazhat az első csapat mérkőzéseire.

Az EU módosítaná a schengeni határellenőrzési szabályokat

Az EU javaslatot nyújtott be a schengeni határellenőrzési szabályok megreformálására.

További Hírek

Komoly változások jönnek a magyar boltokban, mindenki érintett

Az új, árcímkékre vonatkozó szabályok – melyek jövő májustól lesznek érvényben az EU-ban – szigorúbbak lesznek a korábbiaknál.

Nem gondoltad volna, de ezeket a műanyagokat tilos a szelektívbe dobni

Budapesten a 90-es évek elején kísérleti jelleggel kezdődött el a szelektív gyűjtés. A Wekerle telepen és a Rózsadombon helyeztek el szelektív gyűjtésre szolgáló 1100 literes konténereket. A 90-es évek közepén pedig elemgyűjtő edényeket helyeztek ki iskolákba és intézményekbe. Több éves előkészítés után 2002-ben a Fővárosi Közgyűlésben döntés született arról, hogy Budapest egész területére kiterjesztik a szelektívgyűjtő szigeteket.

Újabb fürdők nyitnak meg Budapesten, de látogatásukhoz nem lesz elég a védettségi igazolvány

A fokozatos nyitás következő lépésében újabb fürdők és strandok nyílnak meg, a védettségi igazolványon kívül a testhőmérsékletet is mérni fogják a belépésnél.

Letisztultabb lesz a Play Áruház kínálata

A Google most meglépi azt, amire már régóta vártunk: komoly szabálymódosításokat eszközölnek a Play Áruházban, melyek segítségével azt remélik, sikerül felszámolni a csalásokat.

A tiszta sport a doppingmentességnél sokkal többről szól

A dopping csupán a csalás egyik formája a sportban, azonban az integritás védelme érdekében minden etikátlan magatartást egyformán kell kezelni.

Ha ilyen ütemben haladnak az oltások, akár már jövő héten 2,5 millióan lehetnek beoltva

Az elmúlt napok oltási sebességét tekintve jó esély van arra, hogy ha továbbra is ilyen ütemben haladnak az oltások, akkor a jövő hétre Magyarországon akár 2,5 millió ember lehet beoltva.