Dollár
386,69 Ft
Euró
394,38 Ft
Font
468,45 Ft
Bitcoin
24,130 $

Nem tudják kifizetni az orvosokat, szinte teljesen megszűnik a sürgősségi betegellátás Komlón

A város polgármestere szerint azonban továbbra sincs ok a pánikra.

Sürgősségi műtétet hajtottak végre Márki-Zay Péteren

A miniszterelnök-jelölt közösségi oldalán számolt be a beavatkozásról.

Két napra felfüggesztik a Honvédkórház sürgősségi ellátását

Az NNK legutóbbi határozata alapján szeptember 11-től szeptember 13-ig szünetelni fog a Honvédkórház teljes központi telephelye.

Leállt az Uzsoki kórház sürgősségi osztálya, elfogytak az orvosok

Újabb magyarországi sürgősségi részleget kellett bezárni, ezúttal a budapesti Uzsoki Utcai Kórházban nem tudják ellátni a pácienseket.

Így értelmezzük a WHO által kiadott engedélyt a Sinopharmra

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megadta a sürgősségi felhasználási engedélyt a kínaiak által kifejlesztett Sinopharm koronavírus elleni oltóanyagra, melyet ezentúl már hivatalosan és globálisan is lehet használni.

További Hírek

4,4 milliárd forintért vásárolna mentőautókat az OMSZ

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) egy igen komoly beruházást tervez, ugyanis több mint nettó 4,4 milliárd forintért szereznének be mentőgépjárműveket az ellátás biztosításához.

50 éve nem volt olyan heves esőzés Ausztráliában, mint most

Emberek ezreit kellett evakuálni Ausztrália legnépesebb államában, Új-Dél-Walesben, miután olyan heves esőzések érték el a térséget, melyek súlyos áradásokat okoztak, erre pedig már 50 éve nem volt példa az országban.

Furcsán érezte magát vásárlás közben, kiderült, hogy három hónapja van hátra

Carl Clark éppen bevásárolt, mikor elmondása szerint hirtelen egy "viccesen furcsa" érzést tapasztalt mellkasában, miután pedig elment egy orvosi vizsgálatra, kiderült, hogy olyan súlyos szívbetegséggel küzd, mely miatt csak hónapjai vannak hátra.

A koronavírus elleni oltást követően görcsrohamot kapott az orvos, majd az intenzívre került

A mexikói egészségügyi minisztérium közleménye szerint egy 32 éves doktornőt kellett kórházba szállítani, miután beoltották a Pfizer/BioNTech által kifejlesztett koronavírus elleni oltóanyaggal.