Dollár
388,81 Ft
Euró
397,10 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
22,914 $

A kata-módosítás a sportolók számára is kellemetlen következményekkel járhat

Szó szerint a bőrükön érezhetik majd a változásokat.

Olimpia: Peking figyelmeztet, büntetéseket kaphatnak a sportolók

Az olimpiai játékok egyik tisztviselője szerdán figyelmeztette a téli olimpiára utazó sportolókat, hogy saját biztonságuk érdekében ne szólaljanak fel emberi jogi kérdésekben, amíg Kínában vannak.

Egyedi album tiszteleg az olimpikonok előtt

Így nyertek ők – Rendkívüli magyar sportolók, aki megváltoztatták a világot.

Két koronavírusos sportoló számára már a kezdet előtt véget ért az olimpia

Egy chilei taekwondós az első versenyző, akinek pozitív koronavírusteszt miatt vissza kellett lépnie a tokiói olimpiától.

Íme, így fog kinézni a magyar sportolók melegítője az olimpián

Az egy évvel elhalasztott tokiói olimpiáig már nincs sok hátra, a tornán résztvevő magyar sportolók ruházata pedig már el is készült, a Magyar Olimpiai Bizottság pedig megörökítette, ahogy sportolóink felpróbálták a melegítőket.

További Hírek

Emberi jogi aktivisták a pekingi téli olimpia bojkottjára szólítják fel a sportolókat

Emberi jogi aktivisták egy csoportja egy sajtókonferencián elmondta, hogy az emberi jogok Kína általi folyamatos állítólagos megsértése miatt nincs más választásuk, mint a jövő évi pekingi téli olimpia teljes bojkottjára felszólítani a sportolókat.

Lehetséges, hogy az olimpiai sportolók előnyben részesülhetnek az oltási sorrendben

A tokiói olimpia tavaly júniusban került volna megrendezésre, a koronavírus-járvány miatt azonban elhalasztották, így elméletileg idén nyáron rendezik majd meg a játékokat.

A német lakosság többsége nem adna oltási elsőbbséget a sportolóknak

Egy felmérés szerint a német lakosság többsége nem adná meg az oltási elsőbbséget a sportolóknak, az országban ugyanis felmerült a lehetősége annak, hogy az élsportolók és a profi futballisták korábban kaphatnák meg az oltóanyagot.