Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

További Hírek

A Mol Kelet-Magyarországon hajtott végre sikeres fúrást, és nem kevesebb, mint három új gázlelőhelyet fedezett fel.

A délutánig tartó egyeztetés sikerre vezetett, ugyanis megszületett a bérmegállapodás a MÁV-nál, melynek eredményeképpen több tízezer forinttal emelkedik a vasutasok bére.

A munkáltatói és a munkavállalói oldal képviselői sikeresen megállapodtak a 2023-as bérfejlesztés mértékéről.

Rendkívül sikeres Magyarországon a robotsebészeti program: az indulás óta 463 robotasszisztált műtétet hajtottak végre két egészségügyi intézményben.

Az amerikai légierő és a Kratos vállalat már évek óta fejleszti a XQ-58A Valkyrie elnevezésű harci drónt, most pedig elvégezték az újabb repülési tesztet, melyen remekül teljesített az új fegyver.

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter pénteken az orosz elnöknek jelentve közölte, hogy sikeresen elérték céljukat és mind a 300 ezer embert besorozták a részleges mozgósítás keretében.

Az elmúlt hét hónapban már több mint ötvenezer elavult mobiltelefont cseréltek le, amelyek közel 60 százaléka a 3G-nél még korszerűtlenebb, 2G-képes eszköz volt.

A tavaly év végén bevezetett oltási akciónapok kifejezetten sikeresek, és már több mint 2 millió dózis koronavírus elleni vakcinát adtak be az oltópontokon.

A Külügyminisztérium tájékoztatása szerint 26 magyart sikeresen kimenekítettek Kabulból.

A varázsgombákról már régóta hírlik, hogy segítenek a depresszió kezelésében, azonban a tudósok nem voltak biztosak abban, hogy pontosan hogyan hatnak az agyra.