Vietnámot is elérte a hőhullám, áramkimaradásokat jelentenek országszerte

Vietnám a hőhullámok okozta áramkimaradásokkal küzd, a felmerülő probléma pedig strukturális és bürokratikus problémákra mutatott rá az országban.

Meghalt egy jelentkező, vizsgálják az amerikai haditengerészet kiképzését

Egy fiatal tengerész a rendkívül megerőltető kiképzés közben vesztette életét, melynek kapcsán vizsgálatot indítottak. Most kiderült, számos és komoly probléma van a haditengerészet kiképzésével.

Frank Lampard úgy érzi, a Chelsea csapata nem eléggé elkötelezett

Lampard kijelentette, meglátása szerint a csapat nem minden tagja tette oda magát ebben a szezonban.

A GTA 6 problémákba ütközhet az egyik platformon

Noha a GTA 6 megjelenésére még nagyon sokat kell várnunk, ha ez végre megtörténik, meglehet, az egyik platformon több problémába ütközhet a cím, mint a többin.

A Boeing újabb problémát fedezett fel pár 737 Max repülőgépnél

Közlésük szerint csak néhány repülőgépet érint az újonnan felfedezett probléma, és nem is súlyos, így az érintett gépek továbbra is repülhetnek.

További Hírek

Külügyi jelentés: "jelentős emberi jogi problémák" vannak Indiában

Az amerikai külügyminisztérium friss jelentése riasztó képet fest India emberi jogi helyzetéről.

A ChatGPT ideiglenes problémákkal küzd világszerte

A chatbot ideiglenes problémáiról világszerte jelentettek a felhasználók, alig egy héttel azután, hogy az OpenAI kiadta a GPT-4-et.

A Nintendo új konzolja problémákkal szembesülhet a visszafelé kompatibilitás terén

Ha hihetünk a legfrissebb jelentéseknek, úgy a Nintendo Switch 2 nem túl kellemes visszafelé kompatibilitási problémákkal debütálhat.

Megvette Tesláját, most pedig csodálkozik, hogy nem lehet ingyen tölteni

Zseniális videó került fel az egyik közösségi médiaplatformra: egy ausztrál videós ezúttal azzal botránkoztatta meg nézőközönségét, hogy megosztotta, mennyire elégedetlen új Teslájával, miután többek között abban a hitben volt, hogy teljesen ingyen töltheti majd az autóját.

Végleg leállhat a Dunaferr, az áramellátás egyelőre biztosított

Két egészen különböző hír is érkezett a Dunaferr kapcsán pénteken, ám úgy tűnik, nagyon nagy a baj, s akár bezárás is lehet a vége.

Becsődölt az egyik legismertebb hazai bort gyártó cég

Az Opten cégadatai szerint idén már ötször rendeltek el végrehajtást a Bognár-Vin Kft.-re, bár eddig mindannyiszor törölték azt.

Győr polgármestere szerint bár nem egyszerű a helyzet, de „ezt is túl fogjuk élni”

Dézsi Csaba András kijelentette, most arra kell törekedniük, hogy mindenkinek legyen elég fűtése és meleg vize, a mostani helyzetre pedig egy megoldandó feladatként tekint.

ACEA: jobb töltőhálózat nélkül nem lehet felpörgetni a villanyautók értékesítését

A szervezet több problémára is felhívta a figyelmet ennek kapcsán, ugyanis az Európai Parlamentben hamarosan az alternatív üzemanyagok infrastruktúrájának témája is szóba fog kerülni.

Decemberi leállással cseleznék ki az elszálló árakat a festékgyárak

A harmadik negyedévben szemmel láthatóan jelentősen visszaesett a kereslet a festékek iránt Magyarországon, s mivel a festékgyárak is próbálják csökkenteni kiadásaikat, az áremelést ideiglenes leállással cseleznék ki.

Beszámolók a mozgósítás elől Kazahsztánba menekült oroszoktól

Noha ezek az orosz állampolgárok a Putyin által szeptember végén bejelentett részleges mozgósítás elől menekültek Kazahsztánba, korántsem rózsás a helyzetük, beszámolóik szerint ugyanis még így is komoly nyomás nehezedik rájuk.