Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

További Hírek

Nem lennénk a férfi helyében, akinél egyszerre diagnosztizálták a koronavírus-fertőzést, a majomhimlőt, valamint a HIV-fertőzést.

Rövidesen útjára indul Magyarországon a KAPOCS program, melynek keretein belül lehetőséget teremtenek majd a súlyos betegek és hozzátartozóik közötti kapcsolattartásra, hiszen a pozitív megerősítés gyógyító hatással is bír.

A nemrégiben látott hatalmas sorok alapján nem lepődünk meg, ha ez a hír most sokak napját feldobja: ismételten lehet időpontot foglalni a Pfizer oltóanyagára.

Az AstraZeneca oltóanyaga jóformán fekete bárány lett a vakcinák között, több országban ideiglenesen, vagy teljes mértékben leállították az oltóanyag alkalmazását, miután több esetben is vérrögképződéses eseteket jelentettek, közvetlenül az oltás után.

A police.hu közleménye szerint ismét eltűnt egy páciens egy fővárosi egészségügyi intézményből, ezért arra kérik a lakosságot, ha felismerik a képen látható Kapitány Istvánt, értesítsék a rendőrséget.

Egy japán nő, akinek tüdejét súlyosan károsította a koronavírus-fertőzés most az első ember a világon, aki élő donorral esik át a tüdőtranszplantáción.

Valeriu Gheorghita, a román oltási kampányt koordináló katonaorvos keddi sajtótájékoztatóján közölte, hogy az oltásra előjegyzettek 28 százaléka (99 ezer személy) utasította vissza az AstraZeneca által kifejlesztett koronavírus elleni oltóanyagot.