Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

További Hírek

Ebrahim Raiszi iráni elnök augusztus 15-én rendeletet írt alá, amelyben korlátozásokat vezettek be a nők öltözködéséről a közterületeken.

Azzal vádolták diáktársukat, hogy muszlim vallást sértő tartalmakat osztott meg egy WhatsApp-csoportban, amelyet a diákoknak hoztak létre.

Összecsapások törtek ki hinduk és muszlimok között az indiai fővárosban egy hindu vallási körmenet során, amelyek következtében többen megsérültek. 

Nyugaton a közösségi média szinte egybehangzóan Oroszországot hibáztatja mindenért, azonban az arab világban teljesen más a kép, ahol az emberek a Nyugat ellen fordultak. 

Aggasztó figyelmeztetést adott Dr. Gregory Stanton, aki évekkel a bekövetkezése előtt megjósolta az 1994-es ruandai népirtást.

Az indiai rendőrség letartóztatott egy 21 éves férfit, miután egy applikáción keresztül nőket akart „eladni”.

Tareq Alaows abban reménykedett, hogy ő lesz az első szíriai menekült, aki helyet szerezhet a német parlamentben, amikor az ország szeptemberben szavazni fog, ám ez gyorsan megváltozott.

A kanadai rendőrség szerint egy előre eltervezett támadás áldozata lett egy muszlim család négy tagja még vasárnap.

A helyi rendőrség beszámolója szerint megpróbálta felgyújtania magát egy férfi Albániában az Eid Al-Fitr muszlim ünnepség alkalmából rendezett közös imádkozás helyszínén.

Sri Lanka bejelentette az arra vonatkozó terveit, hogy betiltja a burkaviselést, és közel 1000 mohamedán iskola bezárása készül nemzetbiztonsági okokra hivatkozva.