Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

További Hírek

A magyar miniszterelnök csütörtökön kijelentette, az energiaválságra hosszú távú megoldást jelenthet, ha Európába minél több helyről érkezik energia.

A saját férje által 20 évvel ezelőtt meggyilkolt állapotos nő maradványaira még csak most bukkantak rá egy hátsókertben, ezáltal pedig a férfi hazugságaira is fény derült.

A cseh külügyminiszter leszögezte, az EU egységének megőrzése kulcsfontosságú, azonban a kérdésre mindenképp megoldást kell találni.

Megannyi oka lehet annak, hogy fáj a hátunk, most pedig megmutatjuk, mi lehet a kiváltó ok, illetve, hogy mit tehetsz ellene.

Úgy véli, a donbászi helyzet sokkal bonyolultabb probléma, amelyre a svájci konföderáció mintájára lehetne megoldást találni.

Egy professzor szerint a Stonehenge valójában egy gigantikus naptár, melyet azzal a céllal terveztek, hogy az emberek nyomon követhessék a napos, hetek és hónapok múlását.

Az orosz-ukrán háború miatt komoly probléma ütötte fel a fejét: az ukrán gabona ugyanis nem jut ki az országból, ám egy román kikötő megoldhatja a problémát.

Budapest II. kerületében úgy tűnik, megoldásra kerülhet az eldobált rollerek ügye.

Az akkor 9 éves Marise Chiverella holttestét egy gödörben találták meg a pennsylvaniai Hazletonban.

A dél-afrikai Stellenbosch Egyetemen Resia Pretorius és csapata úgy véli, megtalálhatták a választ arra kérdésre, hogy egyeseknél mitől alakul ki a poszt-Covid szindróma a fertőzés után.