Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

További Hírek

A halálos áldozatok mindegyike katona vagy önkéntes volt.

Jelenleg három fél áll harcban egymással, a lakosok pedig ezreivel menekülnek a szudáni Dél-Kordofán állam fővárosából.

A lázadócsoport legkevesebb 11 embert gyilkolt meg Kongó északkeleti részén.

Az M23 lázadói és a Kongói Demokratikus Köztársaság közötti harcok mostanra humanitárius válságot idéztek elő, hiszen az összecsapások nyomán több ezer ember kényszerült otthona elhagyására.

Jelenleg nem tudni, hogy a kilőtt rakétával Abu Dzabit vagy Dubajt vették célba a lázadók, akik Jemenből indították útjára a halálos fegyvert.

Hatalmas skalpot gyűjtött be a kolumbiai hadsereg, akik a legutóbbi akciójuk során végeztek a FARC-lázadócsoport legfőbb parancsnokával.

Habár kikerültek a nyilvánosság fókuszából, továbbra is válságos a helyzet Mianmarban, a katonai junta nem hátrált meg azóta sem.

A Nemzeti Ellenálló Erők (NRF) nevű lázadómilícia szinte egyedüliként harcol Afganisztánban az egész országot maguk alá hajtó tálibok ellen.

17 ember, köztük egy ötéves lány is életét vesztette Jemenben, miután húszi lázadók egy rakétát lőttek Marib városának egy sűrűn lakott területére, ezzel hátráltatva a tűzszünet elfogadását.

Állítólag legalább 800 embert öltek meg Etiópiában, miután életüket kockáztatva védték a a frigyládát a helyi milíciáktól.