Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,05 Ft
Euró
381,15 Ft
Font
444,65 Ft
Bitcoin
43,352 $

További Hírek

Az eljárás hatékonyabb és olcsóbb a jelenleg alkalmazott módszereknél, ráadásul nem mérgező, fenntartható alternatíva.

A szerkezet a porszívók elvén működik, és önállóan is eredményes munkát végez, több eszköz összehangolásával azonban a hatékonyság tovább növelhető.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemrégiben tette közzé egy 6 475 városra és 117 országra kiterjedő mérés eredményét.

Az invazív versenytársak megjelenése és elszaporodása, valamint élőhelyeinek eltűnése miatt kihalás fenyegeti a lápi pócot.

Minden jel arra utal, hogy a fehéren rikító déli sarkvidék hamarosan sötét, szürkés tájjá alakulhat.

A legújabb kutatások szerint a műanyagok gyártása olyan gyors tempóban nőtt, hogy a kormányok ma már képtelenek felmérni, nemhogy ellenőrizni a Föld ökoszisztémáira jelentett kockázataikat.

Az Egyesült Államokban tavaly 6,2 százalékkal nőtt az üvegházhatású gázok kibocsátása a 2020-as szinthez képest, ehhez pedig hozzájárult, hogy többen vezetnek autóval.

Megúszta a börtönt az a férfi, aki több mint 900 tonna bébi törlőkendőt, egészségügyi terméket és aprított matracot rakott le egy ipari parkban 3 éven át.

Közel negyven százalékkal több káros gáz kibocsátását okozza a férfiak húsban gazdag étrendje, mint a nők kiegyensúlyozottabb diétája.

Sokkal zöldebb megoldásra bukkantak kutatók, melynek segítségével minimalizálható a világűrbe bocsátott szatellitek károsanyag-felhalmozása.