Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

További Hírek

Szakértők figyelmeztettek, félő, hogy a globális felmelegedés nyomán az idei lesz a valaha volt legmelegebb év.

A közép-ázsiai országban a világon a legrosszabb a klímafűtő "szuperszennyező" események aránya, így épp itt volt az ideje, hogy végre tegyenek valamit ellene.

A klímaválság kapcsán készített friss kutatásból derült ki, hogy a gazdag országok aláássák a szegény országok megsegítésére irányuló erőfeszítéseket.

Itt az ideje, hogy végre mindenki tudomásul vegye: a klímaválság létezik, sőt. A vártnál gyorsabban jelentkeznek a pusztító éghajlati hatások és egyenesen abba az irányba tartunk, hogy elpusztítsuk a Földet.

Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnöke is tiszteletét tette a COP27 klímacsúcson, az eseményen felszólalva pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a helyzet súlyossága ellenére még mindig sokan úgy vélik, a klímaválság egy hoax.

Schmuck Erzsébet azt mondta, az uniós forrásokból kell felkészíteni a gazdatársadalmat, hogy alkalmazkodjon az éghajlatváltozáshoz

Soros György szerint Ukrajna orosz megszállása teljesen elterelte a világ figyelmét a klímaválságról, és csak Oroszország mielőbbi veresége térítheti vissza azt a helyes útra.

Egy, az ENSZ által szervezett klímakonferencia orosz delegációjának vezetője vasárnap elnézést kért Ukrajna megszállásáért, mondván, az teljesen okafogyott.

„Azok az emberek, akik ítélkezni fognak felettünk, a még meg nem született gyermekek – és az ő gyermekeik. Ha kudarcot vallunk, nem fognak megbocsátani nekünk.“

Már rég el kellett volna kezdeni a konferencia megnyitóját, azonban sok meghívott vendég nem tudott bejutni az épületbe.