Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

További Hírek

Állítása szerint szeretne jobb képet kapni a munkaerő-felvételük rendszeréről, azonban egyesek szerint más dolog is állhat ennek hátterében.

Noha más országokban immáron évtizedek óta elérhető az abortusztabletta, Japán most döntött a gyógyszer jóváhagyásáról.

Zöld utat kapott az Európai Bizottságtól a Deutsche Telekom, az Orange, a Telefónica és a Vodafone közös vállalatának létrehozása.

Mint ismert, a magyar állam 49 százalékos, a 4iG pedig 51 százalékos tulajdonrészt szerez majd a Vodafone-ban, a felvásárláshoz szükséges pénz egy része pedig hitelből lesz fedezve.

A NOB döntése nyomán ezentúl férfiak is versenyezhetnek az olimpián szinkronúszásban, az első vegyes csapatok pedig várhatóan 2024-ben, Párizsban indulnak majd.

Pénteken sikerült meghozni a végleges döntést: a csomagban döntöttek többek között az Ukrajnának nyújtandó támogatásról, a minimumadóról és a magyar helyreállítási tervről is.

Az Európai Bizottság bejelentette, jóváhagyták a lengyel helyreállítási pénzek kifizetésének technikai feltételeit.

Nagyon komoly összegről döntött az EU Magyarország javára: az Európai Bizottság jóváhagyta Magyarországnak a közös uniós agrárpolitika (KAP) 2023 és 2027 közötti időszakára vonatkozó, 8,4 milliárd eurós (mintegy 3400 milliárd forint) stratégiai tervét.

Csak idő kérdése volt, de csütörtökön végre megszületett a döntés az omikron-specifikus oltóanyagok kapcsán.

A jóváhagyott vakcina azért különleges, mert az eredeti koronavírus, valamint az omikron változat ellen is egyaránt képes védelmet nyújtani.