Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

További Hírek

A pártja azt állítja, hogy néhány napon belül ismét Brazíliában lesz Jair Bolsonaro, a volt brazil elnök, aki hosszú ideje az Egyesült Államokban tartózkodik.

Lehetséges, hogy Jair Bolsonaro, a volt brazil elnök fia kissé elhamarkodta dolgot, majd gyorsan törölte is a bejegyzését.

A jelentések szerint 2021 októberében több mint 3 millió dollár értékű ékszereket találtak a volt brazil elnök egyik korábbi segítője hátizsákjában.

Brazília korábbi elnöke, Jair Bolsonaro az elkövetkezendő hetekben tervezi a visszatérését a hazájába.

Hivatalos adatok szerint tavaly 99 gyermek, köztük 67 egy éven aluli halt meg a javarészt esőerdők borította területen, 2022-ben pedig több mint 11 500 maláriás megbetegedést regisztráltak.

A brazil rendőrség folyamatosan kutatja, kik lehettek a január 8-i, Brazíliavárosban történt puccskísérlet résztvevői és szervezői.

Brazília legfelsőbb bírósága pénteken zöld jelzést adott arra, hogy vizsgálat induljon a volt brazil elnök, Jair Bolsonaro ellen, mivel állítólag bátorította a demokráciaellenes tüntetéseket.

És ez még csak a jéghegy csúcsa: Jair Bolsonaro volt brazil elnök volt, hogy több mint 21 ezer dollárt (7,6 millió forint) költött egy éttermi látogatása során.

Bekövetkezett az, amitől nagyon sokan tartottak Brazíliában: Jair Bolsonaro hívei tömegtüntetéseket szerveztek, megrohamozták a Kongresszus épületét és megpróbálták káoszba dönteni az országot.

Hasi fájdalmakkal szállították kórházba Jair Bolsonaro-t, Brazília korábbi elnökét, aki egy ideje az Egyesült Államokban tartózkodik.