Az intézet friss közlése szerint a magyar családoknál minden a legnagyobb rendben, ha a pénzről van szó, és előszeretettel költenek is.
A magyarok ma már csak pár darabot vesznek egyik kedvenc gyümölcsükből annak ára miatt.
A magyarok zöme rendszeres sajtfogyasztó, de még mindig a trappista áll az élen. A Covid alatt sokan más fajtákat is kipróbáltak, amelyet azóta is fogyasztanak.
Úgy tűnik, nem igazán spórolnak, ha a húsvétról van szó, bár a tavalyi évben ez másként volt: a rekordméretű infláció miatt sokan a gyengébb minőségű termékeket választották.
Aki számára fontos, hogy odafigyeljen a kalóriabevitelre, nem árt tudnia néhány dolgot a borok kapcsán.
Azok, akik magyar libahúst és libamájat terveznek vásárolni, biztosan nem fognak csalódni.
Ezek fogyasztása ugyanis a tudósok szerint aktiválja az immunrendszert, s segít abban, hogy ne hízzunk el.
Az adatokból az látszik, hogy fogyasztás helyett nagyot spórolnak a magyarok.
Idén országszerte több helyszínen lesz látványfőzés és kóstoltatás, hogy az emberek megismerjék a nyúlhúsból készíthető ínyencségeket, azok élettani előnyeit és elkészítésének igen változatos módjait.
Miután a WHO bejelentette, hogy a széles körben használt mesterséges édesítőszer nagyobb mennyiségben "valószínűleg" rákkeltő hatású, szakértők szólaltak meg fogyasztása kapcsán.
Továbbra is döcög a fogyasztói kereslet, de legalább a szerelmesek ünnepe a megfelelő napra esett.